Vakantie, vrije dagen en/of feestdagen: wanneer is Kamano gesloten?

In dit bericht kunt u zien wanneer Kamano Dogconsultancy wel, of juist niet, geopend is.

Telefonisch of via mail ben ik niet bereikbaar op gesloten dagen, binnengekomen berichten zullen zo snel mogelijk worden beantwoord.

ALGEMEEN:

Kamano hondenschool is geopend van zondag tot en met donderdag.

Kamano uitlaatservice is geopend van maandag tot en met donderdag.

Op vrijdag en zaterdag is Kamano gesloten.

VAKANTIE:

Zaterdag 23 december 2023 tot en met zaterdag 6 januari 2024:  hondenschool en uitlaatservice gesloten.

VRIJE (FEEST)DAGEN:

BIJZONDERHEDEN:

Op vrijdag 22 december 2023 is de uitlaatservice een dagje extra open, alleen voor de vaste Kamano-klanten.

Aangepaste zomertrainingen in juli en augustus 2022

In de maanden juli en augustus vervallen een aantal reguliere lessen bij Kamano Dogconsultancy. Het gaat om de lessen die normaal op de zondag, maandag en dinsdag gegeven werden.

In plaats daarvan komt er een “zomer-rooster” en worden er diverse leuke trainingen in verschillende hondensporten aangeboden. Let op, voor deze zomer-lessen kun je je alleen aanmelden als je al bij Kamano traint of getraind hebt. De kosten zijn 11 euro per les. Vooraf aanmelden = verplicht!

Het lesrooster voor de zomer-lessen vind je hier (de data voor augustus worden op korte termijn gepubliceerd).

Kamano & de Corona maatregelen (update vanaf 19 december 2021 tot en met 14 januari 2022)

Een korte update per activiteit bij Kamano, wat kan wel en wat niet i.v.m. de meest recente Corona maatregelen?

Bij alle activiteiten gelden de RIVM-richtlijnen zoals minimaal 1,5 meter afstand houden, kom alleen, een mondkapje meenemen, blijf thuis bij klachten. Op de hal is desinfecterende handzeep en handgel aanwezig. Ik werk alleen op afspraak, u kunt dus niet zo even langskomen. U wordt op de afgesproken tijd binnengelaten, wacht dus buiten of in de auto, en kom niet zonder toestemming de trainingshal in. Kamano is verplicht om uw QR-code & legitimatiebewijs te controleren bij het betreden van de trainingslocatie.

Heeft u vragen, neem dan even contact op via email of telefoonnummer 06-28777708? Bovenal, blijf gezond allemaal!

HONDENSCHOOL
De hondenschool wordt door de gemeente als amateur sport accommodatie gezien. Helaas moet de binnenlocatie van de hondenschool met ingang van 19 december 2021 gesloten blijven. Er mag buiten les gegeven worden tot uiterlijk 17.00 uur. De reguliere lessen na 17.00 uur komen daarom te vervallen tot en met in ieder geval 14 januari 2022. Voor de zondag en doordeweeks tot 17.00 uur geldt dat de gehoorzaamheids-trainingen en puppy-lessen doorgaan, maar dan buiten. De overige lessen komen te vervallen.

Reeds begonnen cursussen, die niet kunnen plaatsvinden, gaan verder zodra dat weer mag, en schuiven door qua planning. Lesgeld al betaald? Geen probleem, we tellen verder vanaf dat de lessen weer mogen starten.  Betrokken cursisten ontvangen persoonlijk bericht via WhatsApp of SMS dat er lessen uitvallen, en ook als hun les weer kan beginnen. De komende weken zullen, bij voldoende belangstelling,  een aantal momenten gepland worden, waarop u, binnen de toegestane regels, met eventuele vragen of problemen terecht kunt. Geef het dus gerust aan als u daar behoefte aan heeft!

Afspreken van halve of hele uren privéles is (beperkt) mogelijk binnen de toegestane openingstijden.  Dit kan alleen op afspraak, en de kosten zijn Euro 22,50 per half uur of Euro 40,00 per uur. Privéles bij u thuis kan momenteel niet. Misschien is privéles fijn als u moet wachten op de start, of het vervolg van een cursus, en toch met specifieke vragen zit?

UITLAATSERVICE
De uitlaatservice is gewoon geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Vrijdags en in het weekend is er geen uitlaatservice mogelijk, met uitzondering van vrijdag 24 december, dan is de uitlaatservice eenmalig open.
Met de klanten is een goed werkend protocol afgesproken om de honden contactloos thuis op te halen en terug te brengen.

HONDENSPEELTUIN
Hier helaas geen goed nieuws, in verband met de toegestane groepsgrootte blijft de hondenspeeltuin alleen op afspraak open. Ik probeer wel meer speeluurtjes in te gaan plannen, bij genoeg belangstelling ook voor kleine hondjes, of puppy’s. Houd de website en/of Facebook pagina van Kamano in de gaten!

 VERKOOP VAN VOEDING, DIEPVRIESVLEES & SNACKS VOOR UW HOND
Op afspraak (om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de hal aanwezig zijn) ben je gewoon welkom voor de aanschaf van diverse lekkere snacks, diepvriesvlees, brokken of beloningsbrokjes voor je hond, of om bestelde producten op te halen.

Kamano en de Corona-maatregelen (vanaf 28 november 2021 tot minimaal 19 december 2021)

Een korte update per activiteit bij Kamano, wat kan wel en wat niet i.v.m. de meest recente Corona maatregelen?

Bij alle activiteiten gelden de RIVM-richtlijnen zoals minimaal 1,5 meter afstand houden, kom bij voorkeur alleen (lukt dat echt niet, dan graag even overleg), een mondkapje meenemen, blijf thuis bij klachten. Op de hal is desinfecterende handzeep en handgel aanwezig. Ik werk alleen op afspraak, u kunt dus niet zo even langskomen. U wordt op de afgesproken tijd binnengelaten, wacht dus buiten of in de auto, en kom niet zonder toestemming de trainingshal in. Kamano is verplicht om uw QR-code & legitimatiebewijs te controleren bij het betreden van de trainingslocatie.

Heeft u vragen, neem dan even contact op via email of telefoonnummer 06-28777708? Bovenal, blijf gezond allemaal!

HONDENSCHOOL
De hondenschool wordt door de gemeente als amateur sport accommodatie gezien. Helaas mogen er geen trainingen plaatsvinden tussen 17.00 uur en 05.00 uur. De reguliere lessen na 17.00 uur  komen daarom te vervallen tot 19 december 2021. De reguliere lessen op zondag overdag kunnen vooralsnog gewoon doorgaan.

Reeds begonnen cursussen, of geplande cursussen gaan verder of beginnen zodra dat weer mag, en schuiven door qua planning. Lesgeld al betaald? Geen probleem, we tellen verder vanaf dat de lessen weer mogen starten.

Betrokken cursisten ontvangen persoonlijk bericht via WhatsApp of SMS dat er lessen uitvallen, en ook als hun les weer kan beginnen. De komende weken zullen, bij voldoende belangstelling,  een aantal momenten gepland worden, waarop er binnen de toegestane openingstijden getraind of gesocialiseerd kan worden en waar u met eventuele vragen of problemen terecht kunt.

Afspreken van halve of hele uren privéles is (beperkt) mogelijk.  Dit kan alleen op afspraak, en de kosten zijn Euro 22,50 per half uur of Euro 40,00 per uur. Privéles bij u thuis kan momenteel niet. Misschien is privéles fijn als u moet wachten op de start, of het vervolg van een cursus, en toch met specifieke vragen zit?

UITLAATSERVICE
De uitlaatservice is gewoon geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Vrijdags en in het weekend is er geen uitlaatservice mogelijk.
Met de klanten is een goed werkend protocol afgesproken om de honden contactloos thuis op te halen en terug te brengen.

HONDENSPEELTUIN
Hier eindelijk goed nieuws, de hondenspeeltuin gaat weer open! Ik ga op korte termijn meer speeluurtjes inplannen, bij genoeg belangstelling ook voor kleine hondjes, of puppy’s. Houd de website en/of Facebook pagina van Kamano in de gaten!

 VERKOOP VAN VOEDING, DIEPVRIESVLEES & SNACKS VOOR UW HOND
Op afspraak (om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de hal aanwezig zijn) ben je gewoon welkom voor de aanschaf van diverse lekkere snacks, diepvriesvlees, brokken of beloningsbrokjes voor je hond, of om bestelde producten op te halen.

Vakantie vanaf 25 december 2021 t/m 9 januari 2022

Vanaf 1e Kerstdag, zaterdag 25 december 2021, tot en met zondag 9 januari 2022, is Kamano Dogconsultancy gesloten.

De laatste lessen bij de hondenschool zijn op donderdag 23 december 2021. Let op dat u zich bijtijds aanmeldt voor de lessen in het nieuwe jaar? De lesdagen en tijden vanaf januari 2022 komen uiterlijk 1e week van december op de website te staan.

De uitlaatservice is, in de week voor Kerstmis, extra geopend op vrijdag 24 december (naast de gebruikelijke maandag tot en met donderdag). Daarna is de uitlaatservice 2 weken niet beschikbaar. Reserveer op tijd uw plaatsje vanaf maandag 10 januari.

Voor eventueel ophalen van snacks, beloning, diepvriesvlees en brokken kunt u terecht tot vrijdag 24 december 2021, uiterlijk tot 13.45 uur. Anders pas na de vakantie weer..misschien handig om op tijd nieuwe voorraad mee te nemen?

Tijdens de vakantie is Kamano niet, tot zeer beperkt, bereikbaar.

Voor alle cursisten en bekenden, alvast heel fijne feestdagen en alle goeds voor 2022!

QR code verplicht bij toegang tot de trainingshal vanaf 6 november 2021

Kamano Dogconsultancy wordt beschouwd als een sportschool, en heeft een binnenlocatie. Daarom zal er vanaf 6 november 2021 bij de toegang gecontroleerd moeten gaan worden op de Corona QR code.

Cursisten en toeschouwers (van 18 jaar of ouder) worden vriendelijk verzocht om bij de entree hun QR code en legitimatiebewijs paraat te hebben.

Laat gerust weten als u vragen heeft? Alvast bedankt voor uw begrip!

Kennismaken met speuren, 4 lessen vanaf 25 september 2020

Lijkt het je leuk om je hond te leren speuren? Doe dan mee met deze 4 lessen Kennismaken met speuren vanaf vrijdag 25 september.

In 4 lessen maken we een begin om je hond te leren zoeken naar menselijke geur. De lessen zijn op de vrijdagmiddag om  ongeveer 15.30 uur op 25 september en 2, 9 en in overleg op 16 of 23 oktober. De kosten zijn 80 euro voor 4 lessen van circa anderhalf uur.

Wil je meedoen, meld je dan aan via een berichtje naar telefoonnummer 06-28777708 of email naar info@kamano.nl

 

Geen les voor de volwassen honden op ma 10, di 11 en wo 12 augustus 2020, puppygroep op 12 augustus gaat wel door!

 

Vanwege de extreme warmte gaan de geplande lessen voor de volwassen honden op maandag 10, dinsdag 11 en woensdag 12 augustus 2020 niet door. Met deze temperaturen is het niet verantwoord om actief te gaan trainen met je hond.

De maandag- en dinsdag cursisten hebben reeds bericht gehad, de woensdag cursisten krijgen zondag persoonlijk bericht.

De puppygroep die gaat starten op woensdag 12 augustus om 19.30 uur gaat vooralsnog gewoon door, dit is een 1e les en het programma zal aangepast worden aan de hoge temperaturen.

Vakantie van 26 juli t/m 9 augustus 2020

Van zondag 26 juli tot en met zondag 9 augustus 2020 heeft Kamano Dogconsultancy vakantie.

De hondenschool, speeltuin en dagopvang zijn dan gesloten.

Even rustig aan, en tijd om nieuwe ideeën voor na de zomervakantie uit te werken en in te plannen. Ben je benieuwd, houd de website en/of Facebook dan goed in de gaten!

Voor het aanmelden voor bijvoorbeeld de puppycursus, of reserveren voor de dagopvang vanaf 10 augustus, zijn we gewoon bereikbaar via mail/Whatsapp/SMS, het zou kunnen dat u wat langer op antwoord moet wachten dan normaal. Houd ook rekening met deze data als u voeding of snacks nodig heeft?

 

Kamano en het Corona-virus: Status per 10 mei 2020

Een korte update per tak van sport bij Kamano, wat kan wel en wat niet per 10 mei  i.v.m. de Corona maatregelen? Op 7 en 8 mei 2020 heeft Kamano een prettig contact gehad met de gemeente Velsen. Het goede nieuws is dat de groepsactiviteiten weer mogen starten, maar alleen op het eigen buitenterrein van de trainingslocatie. Dit biedt wel wat ruimte, maar nog lang niet voor alle soorten lessen die bij Kamano gegeven worden. Ik heb inmiddels een signaal afgegeven bij de Rijksoverheid omdat ik vind dat mijn hondenschool niet vergeleken kan worden met de gemiddelde sportschool, even afwachten dus..

Hieronder zie je wat dit precies betekent voor de verschillende activiteiten bij Kamano. De betreffende cursisten zullen komende periode een SMS of Whatsapp bericht ontvangen als er ontwikkelingen zijn voor hun lesuur. Bij alle activiteiten gelden de RIVM-richtlijnen zoals 1,5 meter afstand houden, en zoveel mogelijk contactloos betalen. Op de hal is desinfecterende handzeep en handgel aanwezig.

Wellicht zijn er cursisten die hun reeds betaalde lesgeld graag terug willen ontvangen? Dit is mogelijk via een mail naar info@kamano.nl, ik reken echter wel 10 euro administratiekosten. Voor de anderen: Uw lessen vervallen uiteraard niet, maar blijven geldig zodra de les weer start. Heeft u vragen, neem dan even contact op via email of telefoonnummer 06-28777708? Bovenal, blijf gezond allemaal!

HONDENSCHOOL
Vanaf 11 mei mogen er weer groepslessen gegeven worden op het buitenterrein van de hondenschool. Er kan ook getraind worden in de vorm van halve of hele uren privéles. De komende weken ga ik de diverse gehoorzaamheids-cursussen weer in groepsverband opstarten, maar in groepjes van maximaal 3 of 4 cursisten. Per deelnemende hond mogen maximaal 2 personen meekomen. De sport-trainingen, zoals de hoopers, combifun en de Ienie Mienie lessen, kunnen helaas nog niet starten. De betrokken cursisten zullen persoonlijk geïnformeerd worden als, en per wanneer hun lesuur weer gaat starten.

Het is ook mogelijk om de trainingshal te gebruiken om lekker een half uur of een uur zelf te werken met je hond. Dit kost 10 euro per half uur, of 20 euro per uur. Dagen en tijden kunnen we afspreken via bellen of een berichtje naar 06-28777708.

UITLAATSERVICE (VOORHEEN DAGOPVANG)
De uitlaatservice is gewoon geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Woensdags en in het weekend is er geen uitlaatservice mogelijk.
Met de klanten is een goed werkend protocol afgesproken om de honden contactloos thuis op te halen en terug te brengen. De naam is veranderd van dagopvang in uitlaatservice omdat dat de lading beter dekt (geen hele dagen opvang maar een paar uur heerlijk spelen op eigen terrein, inclusief ophalen en thuisbrengen).

HONDENSPEELTUIN
Hier goed nieuws, de hondenspeeltuin gaat weer open! Dit is buiten, en ook hier geldt, maximaal 2 begeleiders per hond. Houd de agenda op de website in de gaten wanneer de speeltuin open is. Vooraf aanmelden is verplicht.

 VERKOOP VAN VOEDING, SNACKS, RIEMEN EN SPEELTJES
Op afspraak (om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de hal aanwezig zijn) ben je welkom voor de aanschaf van diverse lekkere snacks, diepvriesvlees, brokken of beloningsbrokjes voor je hond, of om bestelde producten op te halen.