Honden speeltuin uurtjes bij Kamano Dogconsultancy

Heeft u een sociale hond die niet makkelijk buiten los kan lopen? Kom dan naar de honden speeltuin uurtjes bij Kamano Dogconsultancy in IJmuiden. Op het omheinde buitenterrein van de hondenschool kan uw hond heerlijk een uurtje loslopen en/of spelen. Er is plek voor ongeveer 15 honden van gemiddelde grootte.

Deze speeltuin uurtjes zullen vanaf januari 2020 regelmatig ingepland gaan worden op verschillende dagen en tijden. Kijk in onze agenda om te zien wanneer de honden speeltuin open is. Aanmelden kan door een Whatsapp bericht of SMS te sturen naar 06-28777708.

De toegang kost 3 euro per hond, en 5 euro voor 2 honden van 1 eigenaar (contante betaling). In de trainingshal is koffie en thee verkrijgbaar, de kosten zijn 1 euro per consumptie. Het adres is Kaarweg 11 in IJmuiden, parkeren kan schuin aan de overkant langs het container-overslag terrein aan het eind van de Industriestraat (circa 30 meter lopen vanaf de trainingshal).

Let op, de speeltuin is buiten, kleed u dus goed aan. Het betreden van de hondenspeeltuin door u en uw hond is op eigen risico. U blijft zelf verantwoordelijk als uw hond schade veroorzaakt.

HITTE-ALARM: GEEN LESSEN 24 JULI tot en met 26 JULI 2019

De komende dagen wordt het zo warm, dik boven de 30 graden, dat ik het niet verantwoord vind om een uur met de honden te gaan trainen, en in de hitte en warme auto je hond naar de les te vervoeren..

De lessen die gepland staan in de middag of avond op woensdag 24 juli, donderdag 25 juli en vrijdag 26 juli gaan daarom NIET door!

Laat je hond lekker relaxen op de warme uren, en tot gauw!

 

Openingstijden rond de feestdagen 2018-2019

De hondenschool is dit jaar gesloten van 24 december 2018 tot en met 4 januari 2019. Vanaf zaterdag 5 januari 2019 starten alle reguliere lessen weer.

De dagopvang is, behalve op 1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag, gewoon geopend.

Voor afhalen van diepvriesvlees, snacks, beloning en droogvoer kun je op afspraak terecht tussen 24 december 2018 en 5 januari 2019.

 

Telefonisch ben ik in bovenstaande periode beperkt bereikbaar. Handigst is om een Whatsapp bericht, of email te sturen. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

Ik wens iedereen heel gezellige feestdagen en alle goeds voor 2019!

Fotoshoot van je hond door Harold van Zandvoort op zondag 7 oktober

Wil je ook zulke mooie foto’s van, of met, je hond(en)? Geef je dan snel op, want op zondag 7 oktober vanaf 13.00 uur komt fotograaf Harold van Zandvoort langs bij Kamano Dogconsultancy.

Harold is een allround fotograaf uit de regio Nijmegen, met een speciale voorliefde voor het fotograferen van honden. Ik heb hem leren kennen bij workshops die ik gaf voor een rasvereniging. Harold maakte daar “uit de losse pols” wat foto’s van mijn honden en die waren zo prachtig, dat ik al een tijdje bezig was om hem naar IJmuiden te krijgen. Kijk gerust op Harolds website als je meer van zijn werk wilt zien, dat is HvZ Fotografie

De fotoshoots zullen plaatsvinden ergens nabij water, strand of duinen.  Je kunt kiezen:

  • een mini-shoot,  5 digitale fotos voor 15 euro, dat duurt 15-20 min, of:
  • “all you can shoot”, dan krijg je alle goede digitale foto’s van de mini-shoot voor euro 27,50. Dat is altijd mee dan de 5 van de mini-shoot maar hoeveel precies zal verschillen. Hangt ook een beetje van de hond af of die meewerkt…

Je kunt je aanmelden via een whatsapp bericht naar 06-28777708, vermeld dan je naam, en of je de mini-shoot wilt, of all-you-can-shoot. Ik stuur je dan een bevestiging en een betalings-verzoekje. Na betaling ga ik je indelen (dit zal tussen 13.00 uur en 17.30 uur liggen op zondag 7 oktober) en laat ik je de tijd weten, en waar we afspreken.

Er zijn nog een paar plekjes dus wacht niet te lang met aanmelden. Tot zondag!

 

Zaterdag-lessen op 5 data verplaatst naar de zondag

In verband met een opleiding die instructeur Karin volgt, zullen de zaterdag-lessen de komende maanden 5 keer worden verplaatst naar de zondag.

De lestijden zijn dan hetzelfde als op de zaterdag.

 

Deze data zijn:

15 september 2018 (les op 16 september)

20 oktober 2018 (les op 21 oktober)

17 november 2018 (les op 18 november)

8 december 2018 (les op 9 december)

12 januari 2018 (les op 13 januari)

Vakantie van 6 t/m 19 augustus 2018, hondenschool en dagopvang gesloten

Van 6 tot en met 19 augustus 2018 heeft Kamano Dogconsultancy vakantie, de hondenschool en dagopvang zijn dan gesloten.

Even rustig aan, en tijd om nieuwe ideeën voor na de zomervakantie uit te werken en in te plannen. Ben je benieuwd, houd de website en/of Facebook dan goed in de gaten!

Voor het aanmelden voor bijvoorbeeld de puppycursus, of reserveren voor de dagopvang vanaf 20 augustus, zijn we gewoon bereikbaar via mail of telefoon, het zou kunnen dat u wat langer op antwoord moet wachten dan normaal.

Eigenaren van al trainende puppy’s die een dringende vraag hebben, mogen altijd bellen of appen, we gaan u uiteraard niet 2 weken laten wachten!

Fijne weken, en tot snel!

Kamano Dogconsultancy gesloten van 25 december 2017 tot en met 1 januari 2018

Van maandag 25 december 2017 tot en met maandag 1 januari 2018 is de hondenschool & dagopvang van Kamano Dogconsultancy gesloten. Er zijn dan geen lessen en er is geen dagopvang mogelijk.
In deze periode is Kamano Dogconsultancy beperkt bereikbaar per email en telefoon, en kan de reactietijd langer kan zijn dan normaal.

Wij willen u vriendelijk vragen om hier rekening mee te houden indien u zich wilt aanmelden voor een cursus, reserveren voor de dagopvang, of droogvoer of diepvries-vlees wilt bestellen.

Wij wensen alle cursisten, klanten van onze dagopvang en overige bekenden een heel fijne December-maand, gezellige feestdagen en alle goeds voor 2018!

Alvast bedankt voor uw begrip, en graag tot ziens na de vakantie!

Vakantie 2017: Hondenschool & Dagopvang gesloten van 14 tot en met 27 augustus

Van maandag 14 augustus 2017 tot en met zondag 27 augustus 2017 is de hondenschool & dagopvang van Kamano Dogconsultancy gesloten. Er zijn dan geen lessen en er is geen dagopvang mogelijk.

In deze periode is Kamano Dogconsultancy alleen bereikbaar voor urgente zaken/vragen/cursus-aanmeldingen of bestellingen van diepvries-vlees of droogvoer. Hierop zal zo snel mogelijk gereageerd worden. Houd er aub rekening mee dat de reactietijd wat langer kan zijn dan normaal.

Alle andere vragen of  zullen na de vakantie beantwoord worden.

Alvast bedankt voor uw begrip, en graag tot ziens na de vakantie!

Nieuw: Pre-puppy/starters spreekuur

Krijg je binnenkort een puppy of herplaatsingshond? Misschien is het je eerste hond? Het is heel normaal dat je met allerlei vragen zit over hoe je de komst van je nieuwe maatje zo goed mogelijk kan begeleiden.

Vanaf nu is het mogelijk om, voor je eventueel met een cursus start, al een uurtje te plannen om rustig, al dan niet samen met je hond en/of andere gezinsleden, antwoord te krijgen op al je vragen. Denk aan: omgang tussen kinderen en de nieuwe hond, introductie tusssen andere huisdieren en de nieuwe hond, hoe reageer je wel of niet op springen/bijten van de pup, hoe ga je om met een hond uit het buitenland, en al die andere zaken waar je mee te maken krijgt als er een nieuwe hond in huis komt.

Voor dit “spreekuur” kun je een afspraak maken bij Kamano Dogconsultancy, via 06-28777708 of info@kamano.nl

De kosten zijn Euro 27,50 per uur.