Kamano & de Corona maatregelen (update vanaf 19 december 2021 tot en met 14 januari 2022)

Een korte update per activiteit bij Kamano, wat kan wel en wat niet i.v.m. de meest recente Corona maatregelen?

Bij alle activiteiten gelden de RIVM-richtlijnen zoals minimaal 1,5 meter afstand houden, kom alleen, een mondkapje meenemen, blijf thuis bij klachten. Op de hal is desinfecterende handzeep en handgel aanwezig. Ik werk alleen op afspraak, u kunt dus niet zo even langskomen. U wordt op de afgesproken tijd binnengelaten, wacht dus buiten of in de auto, en kom niet zonder toestemming de trainingshal in. Kamano is verplicht om uw QR-code & legitimatiebewijs te controleren bij het betreden van de trainingslocatie.

Heeft u vragen, neem dan even contact op via email of telefoonnummer 06-28777708? Bovenal, blijf gezond allemaal!

HONDENSCHOOL
De hondenschool wordt door de gemeente als amateur sport accommodatie gezien. Helaas moet de binnenlocatie van de hondenschool met ingang van 19 december 2021 gesloten blijven. Er mag buiten les gegeven worden tot uiterlijk 17.00 uur. De reguliere lessen na 17.00 uur komen daarom te vervallen tot en met in ieder geval 14 januari 2022. Voor de zondag en doordeweeks tot 17.00 uur geldt dat de gehoorzaamheids-trainingen en puppy-lessen doorgaan, maar dan buiten. De overige lessen komen te vervallen.

Reeds begonnen cursussen, die niet kunnen plaatsvinden, gaan verder zodra dat weer mag, en schuiven door qua planning. Lesgeld al betaald? Geen probleem, we tellen verder vanaf dat de lessen weer mogen starten.  Betrokken cursisten ontvangen persoonlijk bericht via WhatsApp of SMS dat er lessen uitvallen, en ook als hun les weer kan beginnen. De komende weken zullen, bij voldoende belangstelling,  een aantal momenten gepland worden, waarop u, binnen de toegestane regels, met eventuele vragen of problemen terecht kunt. Geef het dus gerust aan als u daar behoefte aan heeft!

Afspreken van halve of hele uren privéles is (beperkt) mogelijk binnen de toegestane openingstijden.  Dit kan alleen op afspraak, en de kosten zijn Euro 22,50 per half uur of Euro 40,00 per uur. Privéles bij u thuis kan momenteel niet. Misschien is privéles fijn als u moet wachten op de start, of het vervolg van een cursus, en toch met specifieke vragen zit?

UITLAATSERVICE
De uitlaatservice is gewoon geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Vrijdags en in het weekend is er geen uitlaatservice mogelijk, met uitzondering van vrijdag 24 december, dan is de uitlaatservice eenmalig open.
Met de klanten is een goed werkend protocol afgesproken om de honden contactloos thuis op te halen en terug te brengen.

HONDENSPEELTUIN
Hier helaas geen goed nieuws, in verband met de toegestane groepsgrootte blijft de hondenspeeltuin alleen op afspraak open. Ik probeer wel meer speeluurtjes in te gaan plannen, bij genoeg belangstelling ook voor kleine hondjes, of puppy’s. Houd de website en/of Facebook pagina van Kamano in de gaten!

 VERKOOP VAN VOEDING, DIEPVRIESVLEES & SNACKS VOOR UW HOND
Op afspraak (om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de hal aanwezig zijn) ben je gewoon welkom voor de aanschaf van diverse lekkere snacks, diepvriesvlees, brokken of beloningsbrokjes voor je hond, of om bestelde producten op te halen.

Kamano en de Corona-maatregelen (vanaf 28 november 2021 tot minimaal 19 december 2021)

Een korte update per activiteit bij Kamano, wat kan wel en wat niet i.v.m. de meest recente Corona maatregelen?

Bij alle activiteiten gelden de RIVM-richtlijnen zoals minimaal 1,5 meter afstand houden, kom bij voorkeur alleen (lukt dat echt niet, dan graag even overleg), een mondkapje meenemen, blijf thuis bij klachten. Op de hal is desinfecterende handzeep en handgel aanwezig. Ik werk alleen op afspraak, u kunt dus niet zo even langskomen. U wordt op de afgesproken tijd binnengelaten, wacht dus buiten of in de auto, en kom niet zonder toestemming de trainingshal in. Kamano is verplicht om uw QR-code & legitimatiebewijs te controleren bij het betreden van de trainingslocatie.

Heeft u vragen, neem dan even contact op via email of telefoonnummer 06-28777708? Bovenal, blijf gezond allemaal!

HONDENSCHOOL
De hondenschool wordt door de gemeente als amateur sport accommodatie gezien. Helaas mogen er geen trainingen plaatsvinden tussen 17.00 uur en 05.00 uur. De reguliere lessen na 17.00 uur  komen daarom te vervallen tot 19 december 2021. De reguliere lessen op zondag overdag kunnen vooralsnog gewoon doorgaan.

Reeds begonnen cursussen, of geplande cursussen gaan verder of beginnen zodra dat weer mag, en schuiven door qua planning. Lesgeld al betaald? Geen probleem, we tellen verder vanaf dat de lessen weer mogen starten.

Betrokken cursisten ontvangen persoonlijk bericht via WhatsApp of SMS dat er lessen uitvallen, en ook als hun les weer kan beginnen. De komende weken zullen, bij voldoende belangstelling,  een aantal momenten gepland worden, waarop er binnen de toegestane openingstijden getraind of gesocialiseerd kan worden en waar u met eventuele vragen of problemen terecht kunt.

Afspreken van halve of hele uren privéles is (beperkt) mogelijk.  Dit kan alleen op afspraak, en de kosten zijn Euro 22,50 per half uur of Euro 40,00 per uur. Privéles bij u thuis kan momenteel niet. Misschien is privéles fijn als u moet wachten op de start, of het vervolg van een cursus, en toch met specifieke vragen zit?

UITLAATSERVICE
De uitlaatservice is gewoon geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Vrijdags en in het weekend is er geen uitlaatservice mogelijk.
Met de klanten is een goed werkend protocol afgesproken om de honden contactloos thuis op te halen en terug te brengen.

HONDENSPEELTUIN
Hier eindelijk goed nieuws, de hondenspeeltuin gaat weer open! Ik ga op korte termijn meer speeluurtjes inplannen, bij genoeg belangstelling ook voor kleine hondjes, of puppy’s. Houd de website en/of Facebook pagina van Kamano in de gaten!

 VERKOOP VAN VOEDING, DIEPVRIESVLEES & SNACKS VOOR UW HOND
Op afspraak (om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de hal aanwezig zijn) ben je gewoon welkom voor de aanschaf van diverse lekkere snacks, diepvriesvlees, brokken of beloningsbrokjes voor je hond, of om bestelde producten op te halen.

Vakantie vanaf 25 december 2021 t/m 9 januari 2022

Vanaf 1e Kerstdag, zaterdag 25 december 2021, tot en met zondag 9 januari 2022, is Kamano Dogconsultancy gesloten.

De laatste lessen bij de hondenschool zijn op donderdag 23 december 2021. Let op dat u zich bijtijds aanmeldt voor de lessen in het nieuwe jaar? De lesdagen en tijden vanaf januari 2022 komen uiterlijk 1e week van december op de website te staan.

De uitlaatservice is, in de week voor Kerstmis, extra geopend op vrijdag 24 december (naast de gebruikelijke maandag tot en met donderdag). Daarna is de uitlaatservice 2 weken niet beschikbaar. Reserveer op tijd uw plaatsje vanaf maandag 10 januari.

Voor eventueel ophalen van snacks, beloning, diepvriesvlees en brokken kunt u terecht tot vrijdag 24 december 2021, uiterlijk tot 13.45 uur. Anders pas na de vakantie weer..misschien handig om op tijd nieuwe voorraad mee te nemen?

Tijdens de vakantie is Kamano niet, tot zeer beperkt, bereikbaar.

Voor alle cursisten en bekenden, alvast heel fijne feestdagen en alle goeds voor 2022!

QR code verplicht bij toegang tot de trainingshal vanaf 6 november 2021

Kamano Dogconsultancy wordt beschouwd als een sportschool, en heeft een binnenlocatie. Daarom zal er vanaf 6 november 2021 bij de toegang gecontroleerd moeten gaan worden op de Corona QR code.

Cursisten en toeschouwers (van 18 jaar of ouder) worden vriendelijk verzocht om bij de entree hun QR code en legitimatiebewijs paraat te hebben.

Laat gerust weten als u vragen heeft? Alvast bedankt voor uw begrip!

Kamano & het corona-virus (deze update geldt vanaf 16 maart 2021)

Een korte update per activiteit bij Kamano, wat kan wel en wat niet i.v.m. de Corona maatregelen?

Bij alle activiteiten gelden de RIVM-richtlijnen zoals minimaal 1,5 meter afstand houden, kom bij voorkeur alleen (lukt dat echt niet, dan graag even overleg), een mondkapje meenemen, blijf thuis bij klachten. Op de hal is desinfecterende handzeep en handgel aanwezig. Ik werk alleen op afspraak, u kunt dus niet zo even langskomen. U wordt op de afgesproken tijd binnengelaten, wacht dus buiten of in de auto, en kom niet zonder toestemming de trainingshal in.

Heeft u vragen, neem dan even contact op via email of telefoonnummer 06-28777708? Bovenal, blijf gezond allemaal!

HONDENSCHOOL (BINNEN-LESSEN)
De hondenschool wordt door de gemeente als sportschool gezien, en heeft een binnen-locatie. Helaas is voor het gebruik van de trainingshal tot nader order maar 1 optie: geen lessen. De geplande binnen-lessen komen in deze periode te vervallen.

Reeds begonnen cursussen, of geplande cursussen gaan verder of beginnen zodra dat weer mag, en schuiven door qua planning. Lesgeld al betaald? Geen probleem, we tellen verder vanaf dat de lessen weer mogen starten. Betrokken cursisten ontvangen persoonlijk bericht via WhatsApp en SMS als hun les weer kan beginnen.

Afspreken van halve of hele uren privéles is (beperkt) mogelijk.  Dit kan alleen op afspraak, en de kosten zijn Euro 22,50 per half uur of Euro 40,00 per uur. Privé-les bij u thuis kan momenteel niet. Misschien is privé-les fijn als u moet wachten op de start, of het vervolg van een cursus, en toch met specifieke vragen zit?

HONDENSCHOOL (BUITEN-LESSEN VOOR PUPS, VERVOLG EN GEVORDERDEN CURSISTEN)

Omdat het nog onzeker is wanneer de binnenlessen in de hondenschool weer kunnen beginnen, en de wachttijden voor puppy-, vervolg- en gevorderden lessen extreem aan het oplopen zijn, wil ik die cursisten graag een alternatieve optie aanbieden.

Wat houdt dit in? Het is een les met maximaal 4 honden, op voldoende afstand van elkaar, lesduur is 50 minuten en de les is op het buiten-terrein bij de hondenschool, eventueel worden de cursisten over aparte, afgescheiden ruimtes ingedeeld.  Er mogen maximaal 2 personen mee naar de les. Deze les kost het tarief van een normale groepsles.

Inplannen van de groepslessen is vooralsnog mogelijk bij daglicht-tijden. In geval van echt “honden-weer” kan de les uitvallen, u krijgt dan tijdig  bericht via SMS of WhatsApp. De al ingeschreven cursisten krijgen als eerste de mogelijkheid om op deze manier te beginnen , of verder te gaan, met hun training. Zij krijgen persoonlijk bericht via SMS of WhatsApp.

“Nieuwe” cursisten kunnen zich ook aanmelden voor deze duo-lessen. We zullen dan in overleg een startdatum bepalen. Ook komen binnenkort startdata voor nieuwe cursussen op de website te staan.

Heeft u hier vragen over, stuur dan een berichtje naar 06-28777708 of info@kamano.nl

UITLAATSERVICE
De uitlaatservice is gewoon geopend op maandag, dinsdag, en donderdag. Woensdags, vrijdags en in het weekend is er geen uitlaatservice mogelijk.
Met de klanten is een goed werkend protocol afgesproken om de honden contactloos thuis op te halen en terug te brengen.

HONDENSPEELTUIN
Hier eindelijk goed nieuws, de hondenspeeltuin gaat weer open! Ik ga op korte termijn meer speel-uurtjes inplannen, bij genoeg belangstelling ook voor kleine hondjes, of puppy’s. Houd de website en/of Facebook pagina’s van Kamano in de gaten!

 VERKOOP VAN VOEDING, DIEPVRIESVLEES & SNACKS VOOR UW HOND
Op afspraak (om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de hal aanwezig zijn) ben je gewoon welkom voor de aanschaf van diverse lekkere snacks, diepvriesvlees, brokken of beloningsbrokjes voor je hond, of om bestelde producten op te halen.

Kamano & het Corona-virus (update geldt vanaf 15 december 2020 tot en met zeker 9 februari 2021)

Een korte update per activiteit bij Kamano, wat kan wel en wat niet i.v.m. de Corona maatregelen?

Bij alle activiteiten gelden de RIVM-richtlijnen zoals minimaal 1,5 meter afstand houden, kom alleen (lukt dat echt niet, dan graag even overleg), een mondkapje meenemen, blijf thuis bij klachten. Op de hal is desinfecterende handzeep en handgel aanwezig. Ik werk alleen op afspraak, u kunt dus niet zo even langskomen. U wordt op de afgesproken tijd binnengelaten, wacht dus buiten of in de auto, en kom niet zonder toestemming de trainingshal in.

Heeft u vragen, neem dan even contact op via email of telefoonnummer 06-28777708? Bovenal, blijf gezond allemaal!

HONDENSCHOOL (BINNEN-LESSEN)
De hondenschool wordt door de gemeente als sportschool gezien, en heeft een binnen-locatie. Helaas is voor het gebruik van de trainingshal tot en met 9 februari 2021 maar 1 optie: geen lessen. De geplande binnen-lessen komen in deze periode te vervallen.

Reeds begonnen cursussen, of geplande cursussen gaan verder of beginnen zodra dat weer mag, en schuiven door qua planning. Lesgeld al betaald? Geen probleem, we tellen verder vanaf dat de lessen weer mogen starten. Betrokken cursisten ontvangen persoonlijk bericht via WhatsApp en SMS als hun les weer kan beginnen.

Afspreken van halve of hele uren privéles is (beperkt) mogelijk.  Dit kan alleen op afspraak, en de kosten zijn Euro 22,50 per half uur of Euro 40,00 per uur. Privé-les bij u thuis kan momenteel niet. Misschien fijn als u moet wachten op de start, of het vervolg van een cursus, en toch met specifieke vragen zit?

HONDENSCHOOL (BUITEN-DUO-LESSEN VOOR PUPS & VERVOLG CURSISTEN)

Omdat het nog erg onzeker is wanneer de binnenlessen in de hondenschool weer kunnen beginnen, en de wachttijden voor puppy- en vervolg lessen extreem aan het oplopen zijn, wil ik die cursisten graag een alternatieve optie aanbieden. Ik noem het Duo-lessen. Wat houdt dit in? Het is een les met maximaal 2 honden tegelijk, op voldoende afstand van elkaar, lesduur is 30 minuten en de les is op het buiten-terrein bij de hondenschool. Er mogen maximaal 2 personen mee naar de les. De duo-les kost het tarief van een normale groepsles.

Inplannen van de duo-lessen is vooralsnog mogelijk bij daglicht-tijden. In geval van echt “honden-weer” kan de les uitvallen, u krijgt dan tijdig  bericht via SMS of WhatsApp. De al ingeschreven puppy- en vervolg-cursisten krijgen als eerste de mogelijkheid om op deze manier te beginnen , of verder te gaan, met hun training. Zij krijgen persoonlijk bericht via SMS of WhatsApp.

“Nieuwe” cursisten kunnen zich ook aanmelden voor deze duo-lessen. We zullen dan in overleg een startdatum bepalen.

Heeft u hier vragen over, stuur dan een berichtje naar 06-28777708 of info@kamano.nl

UITLAATSERVICE
De uitlaatservice is gewoon geopend op maandag, dinsdag, en donderdag. Woensdags, vrijdags en in het weekend is er geen uitlaatservice mogelijk.
Met de klanten is een goed werkend protocol afgesproken om de honden contactloos thuis op te halen en terug te brengen.

HONDENSPEELTUIN
Hier geen goed nieuws, de hondenspeeltuin vooralsnog gesloten. Dit is buiten, en omdat hier geldt, maximaal 2 personen bij elkaar, kan ik dat niet inregelen conform de Corona-maatregelen. Hopelijk kan de speeltuin snel weer open..

 VERKOOP VAN VOEDING, DIEPVRIESVLEES & SNACKS VOOR UW HOND
Op afspraak (om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de hal aanwezig zijn) ben je gewoon welkom voor de aanschaf van diverse lekkere snacks, diepvriesvlees, brokken of beloningsbrokjes voor je hond, of om bestelde producten op te halen.

Kamano en het Corona-virus: Update per 4 november 2020

Een korte update per tak van sport bij Kamano, wat kan wel en wat niet per woensdag 4 november 22.00 uur  i.v.m. de Corona maatregelen? Let op, onderstaande gegevens gelden voor een periode van 2 weken, dus tot en met woensdag 18 november 2020!

Bij alle activiteiten gelden de RIVM-richtlijnen zoals minimaal 1,5 meter afstand houden, kom bij voorkeur alleen (lukt dat echt niet, dan graag even overleg), een mondkapje meenemen, blijf thuis bij klachten en zoveel mogelijk contactloos betalen. Op de hal is desinfecterende handzeep en handgel aanwezig.

Heeft u vragen, neem dan even contact op via email of telefoonnummer 06-28777708? Bovenal, blijf gezond allemaal!

HONDENSCHOOL
Vanaf woensdag 4 november 22.00 uur tot en met woensdag 18 november 22.00 uur mogen er geen groepslessen gegeven worden in de hondenschool. De geplande groepslessen komen in deze periode te vervallen.

De reeds lopende groeps cursussen gaan verder na 18 november, en schuiven dus 2 weken door qua planning. Lesgeld al betaald? Geen probleem, we tellen verder vanaf dat de lessen weer mogen starten.

De geplande groepscursussen starten, op de geplande dag en tijd, na 18 november. Lesgeld al betaald? Geen probleem, we tellen verder vanaf dat de lessen weer mogen starten. Voor pups komen er een aantal mogelijkheden waar u individueel, met voldoende afstand van andere deelnemers, aan mee kunt doen. Zo hoeft u niet te wachten met uw vragen, of socialisatie van uw pup. Bestemd voor reeds aangemelde pups, betrokken cursisten worden persoonlijk geïnformeerd.

Er kan wel individueel getraind worden, zelf oefenen dus. Hiervoor komen diverse dagen en tijden beschikbaar. Dit is ook mogelijk met meerdere mensen in de trainingshal. Opgeven kan via een berichtje naar 06-28777708, kosten hetzelfde als voor een reguliere groepsles, betaling vooraf of via verrekening met reeds betaald lesgeld. Geldt voor reeds trainende cursisten, info volgt via persoonlijk SMS of Whatsapp bericht.

Trainen in de vorm van halve of hele uren privéles is (beperkt) mogelijk.  Dit kan alleen op afspraak, en de kosten zijn Euro 22,50 per half uur of Euro 40,00 per uur. Privé-les bij u thuis kan momenteel niet, wel op de hondenschool.

UITLAATSERVICE (VOORHEEN DAGOPVANG)
De uitlaatservice is gewoon geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Vrijdags en in het weekend is er geen uitlaatservice mogelijk.
Met de klanten is een goed werkend protocol afgesproken om de honden contactloos thuis op te halen en terug te brengen.

HONDENSPEELTUIN
Hier geen goed nieuws, de hondenspeeltuin blijft tot en met 18 november gesloten. Dit is buiten, en omdat hier geldt, maximaal 2 personen bij elkaar, kan ik dat niet inregelen conform de Corona-maatregelen. Hopelijk kan de speeltuin na 18 november weer open..

 VERKOOP VAN VOEDING, SNACKS, RIEMEN EN SPEELTJES
Op afspraak (om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de hal aanwezig zijn) ben je gewoon welkom voor de aanschaf van diverse lekkere snacks, diepvriesvlees, brokken of beloningsbrokjes voor je hond, of om bestelde producten op te halen.

Kennismaken met speuren, 4 lessen vanaf 25 september 2020

Lijkt het je leuk om je hond te leren speuren? Doe dan mee met deze 4 lessen Kennismaken met speuren vanaf vrijdag 25 september.

In 4 lessen maken we een begin om je hond te leren zoeken naar menselijke geur. De lessen zijn op de vrijdagmiddag om  ongeveer 15.30 uur op 25 september en 2, 9 en in overleg op 16 of 23 oktober. De kosten zijn 80 euro voor 4 lessen van circa anderhalf uur.

Wil je meedoen, meld je dan aan via een berichtje naar telefoonnummer 06-28777708 of email naar info@kamano.nl

 

Geen les voor de volwassen honden op ma 10, di 11 en wo 12 augustus 2020, puppygroep op 12 augustus gaat wel door!

 

Vanwege de extreme warmte gaan de geplande lessen voor de volwassen honden op maandag 10, dinsdag 11 en woensdag 12 augustus 2020 niet door. Met deze temperaturen is het niet verantwoord om actief te gaan trainen met je hond.

De maandag- en dinsdag cursisten hebben reeds bericht gehad, de woensdag cursisten krijgen zondag persoonlijk bericht.

De puppygroep die gaat starten op woensdag 12 augustus om 19.30 uur gaat vooralsnog gewoon door, dit is een 1e les en het programma zal aangepast worden aan de hoge temperaturen.

Vakantie van 26 juli t/m 9 augustus 2020

Van zondag 26 juli tot en met zondag 9 augustus 2020 heeft Kamano Dogconsultancy vakantie.

De hondenschool, speeltuin en dagopvang zijn dan gesloten.

Even rustig aan, en tijd om nieuwe ideeën voor na de zomervakantie uit te werken en in te plannen. Ben je benieuwd, houd de website en/of Facebook dan goed in de gaten!

Voor het aanmelden voor bijvoorbeeld de puppycursus, of reserveren voor de dagopvang vanaf 10 augustus, zijn we gewoon bereikbaar via mail/Whatsapp/SMS, het zou kunnen dat u wat langer op antwoord moet wachten dan normaal. Houd ook rekening met deze data als u voeding of snacks nodig heeft?