Kamano & het Corona-virus (update geldt vanaf 15 december 2020 tot en met zeker 9 februari 2021)

Een korte update per activiteit bij Kamano, wat kan wel en wat niet i.v.m. de Corona maatregelen?

Bij alle activiteiten gelden de RIVM-richtlijnen zoals minimaal 1,5 meter afstand houden, kom alleen (lukt dat echt niet, dan graag even overleg), een mondkapje meenemen, blijf thuis bij klachten. Op de hal is desinfecterende handzeep en handgel aanwezig. Ik werk alleen op afspraak, u kunt dus niet zo even langskomen. U wordt op de afgesproken tijd binnengelaten, wacht dus buiten of in de auto, en kom niet zonder toestemming de trainingshal in.

Heeft u vragen, neem dan even contact op via email of telefoonnummer 06-28777708? Bovenal, blijf gezond allemaal!

HONDENSCHOOL (BINNEN-LESSEN)
De hondenschool wordt door de gemeente als sportschool gezien, en heeft een binnen-locatie. Helaas is voor het gebruik van de trainingshal tot en met 9 februari 2021 maar 1 optie: geen lessen. De geplande binnen-lessen komen in deze periode te vervallen.

Reeds begonnen cursussen, of geplande cursussen gaan verder of beginnen zodra dat weer mag, en schuiven door qua planning. Lesgeld al betaald? Geen probleem, we tellen verder vanaf dat de lessen weer mogen starten. Betrokken cursisten ontvangen persoonlijk bericht via WhatsApp en SMS als hun les weer kan beginnen.

Afspreken van halve of hele uren privéles is (beperkt) mogelijk.  Dit kan alleen op afspraak, en de kosten zijn Euro 22,50 per half uur of Euro 40,00 per uur. Privé-les bij u thuis kan momenteel niet. Misschien fijn als u moet wachten op de start, of het vervolg van een cursus, en toch met specifieke vragen zit?

HONDENSCHOOL (BUITEN-DUO-LESSEN VOOR PUPS & VERVOLG CURSISTEN)

Omdat het nog erg onzeker is wanneer de binnenlessen in de hondenschool weer kunnen beginnen, en de wachttijden voor puppy- en vervolg lessen extreem aan het oplopen zijn, wil ik die cursisten graag een alternatieve optie aanbieden. Ik noem het Duo-lessen. Wat houdt dit in? Het is een les met maximaal 2 honden tegelijk, op voldoende afstand van elkaar, lesduur is 30 minuten en de les is op het buiten-terrein bij de hondenschool. Er mogen maximaal 2 personen mee naar de les. De duo-les kost het tarief van een normale groepsles.

Inplannen van de duo-lessen is vooralsnog mogelijk bij daglicht-tijden. In geval van echt “honden-weer” kan de les uitvallen, u krijgt dan tijdig  bericht via SMS of WhatsApp. De al ingeschreven puppy- en vervolg-cursisten krijgen als eerste de mogelijkheid om op deze manier te beginnen , of verder te gaan, met hun training. Zij krijgen persoonlijk bericht via SMS of WhatsApp.

“Nieuwe” cursisten kunnen zich ook aanmelden voor deze duo-lessen. We zullen dan in overleg een startdatum bepalen.

Heeft u hier vragen over, stuur dan een berichtje naar 06-28777708 of info@kamano.nl

UITLAATSERVICE
De uitlaatservice is gewoon geopend op maandag, dinsdag, en donderdag. Woensdags, vrijdags en in het weekend is er geen uitlaatservice mogelijk.
Met de klanten is een goed werkend protocol afgesproken om de honden contactloos thuis op te halen en terug te brengen.

HONDENSPEELTUIN
Hier geen goed nieuws, de hondenspeeltuin vooralsnog gesloten. Dit is buiten, en omdat hier geldt, maximaal 2 personen bij elkaar, kan ik dat niet inregelen conform de Corona-maatregelen. Hopelijk kan de speeltuin snel weer open..

 VERKOOP VAN VOEDING, DIEPVRIESVLEES & SNACKS VOOR UW HOND
Op afspraak (om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de hal aanwezig zijn) ben je gewoon welkom voor de aanschaf van diverse lekkere snacks, diepvriesvlees, brokken of beloningsbrokjes voor je hond, of om bestelde producten op te halen.