Kamano & het Corona-virus (update geldt vanaf 15 december 2020 tot en met zeker 9 februari 2021)

Een korte update per activiteit bij Kamano, wat kan wel en wat niet i.v.m. de Corona maatregelen?

Bij alle activiteiten gelden de RIVM-richtlijnen zoals minimaal 1,5 meter afstand houden, kom alleen (lukt dat echt niet, dan graag even overleg), een mondkapje meenemen, blijf thuis bij klachten. Op de hal is desinfecterende handzeep en handgel aanwezig. Ik werk alleen op afspraak, u kunt dus niet zo even langskomen.

Heeft u vragen, neem dan even contact op via email of telefoonnummer 06-28777708? Bovenal, blijf gezond allemaal!

HONDENSCHOOL
De hondenschool wordt door de gemeente als sportschool gezien, en heeft een binnen-locatie. Helaas is hier tot en met 9 februari 2021 maar 1 optie: de hondenschool blijft de komende weken dicht. De geplande lessen komen in deze periode te vervallen.

Reeds begonnen cursussen gaan verder zodra dat weer mag, en schuiven door qua planning. Lesgeld al betaald? Geen probleem, we tellen verder vanaf dat de lessen weer mogen starten. Betrokken cursisten ontvangen persoonlijk bericht via WhatsApp en SMS als hun les weer kan beginnen.

De cursussen die nog zouden starten, beginnen op een latere datum. Lesgeld al betaald? Geen probleem, we tellen de lessen vanaf dat de lessen weer mogen starten. Betrokken cursisten ontvangen persoonlijk bericht via WhatsApp en SMS zodra bekend is wanneer we kunnen beginnen.

Afspreken van halve of hele uren privéles is (beperkt) mogelijk.  Dit kan alleen op afspraak, en de kosten zijn Euro 22,50 per half uur of Euro 40,00 per uur. Privé-les bij u thuis kan momenteel niet. Misschien fijn als u moet wachten op de start, of het vervolg van een cursus, en toch met specifieke vragen zit?

UITLAATSERVICE
De uitlaatservice is gewoon geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Vrijdags en in het weekend is er geen uitlaatservice mogelijk.
Met de klanten is een goed werkend protocol afgesproken om de honden contactloos thuis op te halen en terug te brengen.

HONDENSPEELTUIN
Hier geen goed nieuws, de hondenspeeltuin vooralsnog gesloten. Dit is buiten, en omdat hier geldt, maximaal 2 personen bij elkaar, kan ik dat niet inregelen conform de Corona-maatregelen. Hopelijk kan de speeltuin snel weer open..

 VERKOOP VAN VOEDING, DIEPVRIESVLEES & SNACKS VOOR UW HOND
Op afspraak (om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de hal aanwezig zijn) ben je gewoon welkom voor de aanschaf van diverse lekkere snacks, diepvriesvlees, brokken of beloningsbrokjes voor je hond, of om bestelde producten op te halen.