Kamano en het Corona virus (status per 29 maart)

Update d.d. 29 maart: in verband met Corona-maatregelen kunnen er minimaal t/m 6 april geen groepslessen gegeven worden.

Tot nader order, zullen er wel lessen aangeboden worden maar dan in de vorm van halve uren privéles. 

Hoe werkt dit? Als je je wilt aanmelden voor privéles, bel of stuur een berichtje naar telefoonnummer 06-28777708.  We kunnen dan even overleggen waar je aan wilt werken en een afspraak voor de training inplannen. Je krijgt daarna een betalingsverzoekje via Whatsapp. Na betaling staat je afspraak vast en zien we elkaar op de afgesproken training locatie. Zo kun je toch beginnen, of verder trainen, met je hond. De kosten voor zo’n half uur privé les zijn tijdelijk Euro 12.50 (normaal kost een half uur privé les Euro 22.50).

Bovenstaande tijdelijke regeling geldt voor zowel beginnende/nieuwe klanten, als voor de cursisten die al bezig waren, en van wie de groeps-cursus nu helaas onderbroken wordt!

Het is ook mogelijk om zelf de trainingshal te gebruiken om lekker een half uur of een uur zelf te werken met je hond. Dit kost 10 euro per half uur, of 18 euro per uur. Dagen en tijden kunnen we afspreken via bellen of een berichtje naar 06-28777708.

De dagopvang is nog steeds gewoon geopend.

Ook kun je, op afspraak, nog gewoon langskomen voor de aanschaf van diverse lekkere snacks, diepvriesvlees, brokken of beloningsbrokjes voor je hond.

De hondenspeeltuin is in principe nog gesloten. MAAR, in overleg, kun je afspreken om je hond lekker een uurtje te laten meespelen tijdens de uren van de dagopvang, tussen 11.15 en 13.45 uur van maandag tot en met vrijdag. Dit kost Euro 3,00. Laat maar weten als je dit wilt via telefoonnummer 06-28777708.

Bovenstaande activiteiten kunnen plaatsvinden met inachtneming van het geldende Corona-beleid zoals afstand houden, contactloos betalen en maximaal 2 begeleiders per hond.. vragen? laat het dan gerust weten.. bovenal, blijf gezond allemaal!!