Kamano en het Corona virus (status per 27 april)

Een korte update per tak van sport bij Kamano, wat kan wel en wat niet per 27 april i.v.m. de Corona maatregelen? Bij alle activiteiten houden we uiteraard rekening met het afstand houden, zoveel mogelijk contactloos betalen en het aantal personen op de locatie. Heeft u vragen, neem dan even contact op? Bovenal, blijf gezond allemaal!

HONDENSCHOOL

Minimaal t/m 20 mei mogen er geen groepslessen gegeven worden. Er kan wel getraind worden maar dan in de vorm van halve of hele uren privéles.

Hoe werkt dit? Als je je wilt aanmelden voor privéles, bel of stuur een berichtje naar telefoonnummer 06-28777708. We kunnen dan even overleggen waar je aan wilt werken en een afspraak voor de training inplannen. Je krijgt daarna een betalingsverzoekje via Whatsapp. Na betaling staat je afspraak vast en zien we elkaar op de afgesproken training locatie. Heb je eerder al voor een afgebroken cursus betaald, dan wordt het lesgeld daarmee verrekend. Zo kun je toch beginnen, of verder trainen, met je hond. De kosten voor een  half uur privé les zijn tijdelijk 12,50 euro, en 25 euro voor een uur.
Bovenstaande tijdelijke regeling geldt voor zowel beginnende/nieuwe klanten, als voor de cursisten die al bezig waren, en van wie de groeps-cursus nu helaas onderbroken wordt!
Het is ook mogelijk om zelf de trainingshal te gebruiken om lekker een half uur of een uur zelf te werken met je hond. Dit kost 10 euro per half uur, of 20 euro per uur. Dagen en tijden kunnen we afspreken via bellen of een berichtje naar 06-28777708.

Er ligt al een plan klaar waarbij de hondenschool straks in de 1,5 meter situatie verantwoord weer voor groepslessen open kan.

UITLAATSERVICE (VOORHEEN DAGOPVANG)

De dagopvang is nog steeds gewoon geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Woensdags blijft de dagopvang voorlopig dicht.

Met de klanten is een goed werkend protocol afgesproken om de honden contactloos thuis op te halen en terug te brengen. De naam is veranderd van dagopvang in uitlaatservice omdat dat de lading beter dekt (geen hele dagen opvang maar een paar uur heerlijk spelen op eigen terrein, inclusief ophalen en thuisbrengen).

HONDENSPEELTUIN

De hondenspeeltuin is in principe nog gesloten, omdat er dan teveel mensen op de locatie aanwezig zijn. MAAR, in overleg, kun je afspreken om je hond lekker een uurtje te laten meespelen tijdens de uren van de uitlaatservice, tussen 11.15 en 13.45 uur op maandag, dinsdag. Dit kost Euro 3,00. Er mag 1 begeleider aanwezig blijven tijdens het speeluurtje. Laat gerust weten als je dit wilt via telefoonnummer 06-28777708. Ook voor de speeltuin wordt nagedacht over hoe we, bij versoepeling van de Corona-maatregelen, verantwoord weer open kunnen.

VERKOOP VAN VOEDING, SNACKS, RIEMEN EN SPEELTJES

Op afspraak (om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk aanwezig zijn) kun je nog gewoon langskomen voor de aanschaf van diverse lekkere snacks, diepvriesvlees, brokken of beloningsbrokjes voor je hond, of om bestelde producten op te halen.