Kamano en het Corona-virus: Status per 10 mei 2020

Een korte update per tak van sport bij Kamano, wat kan wel en wat niet per 10 mei  i.v.m. de Corona maatregelen? Op 7 en 8 mei 2020 heeft Kamano een prettig contact gehad met de gemeente Velsen. Het goede nieuws is dat de groepsactiviteiten weer mogen starten, maar alleen op het eigen buitenterrein van de trainingslocatie. Dit biedt wel wat ruimte, maar nog lang niet voor alle soorten lessen die bij Kamano gegeven worden. Ik heb inmiddels een signaal afgegeven bij de Rijksoverheid omdat ik vind dat mijn hondenschool niet vergeleken kan worden met de gemiddelde sportschool, even afwachten dus..

Hieronder zie je wat dit precies betekent voor de verschillende activiteiten bij Kamano. De betreffende cursisten zullen komende periode een SMS of Whatsapp bericht ontvangen als er ontwikkelingen zijn voor hun lesuur. Bij alle activiteiten gelden de RIVM-richtlijnen zoals 1,5 meter afstand houden, en zoveel mogelijk contactloos betalen. Op de hal is desinfecterende handzeep en handgel aanwezig.

Wellicht zijn er cursisten die hun reeds betaalde lesgeld graag terug willen ontvangen? Dit is mogelijk via een mail naar info@kamano.nl, ik reken echter wel 10 euro administratiekosten. Voor de anderen: Uw lessen vervallen uiteraard niet, maar blijven geldig zodra de les weer start. Heeft u vragen, neem dan even contact op via email of telefoonnummer 06-28777708? Bovenal, blijf gezond allemaal!

HONDENSCHOOL
Vanaf 11 mei mogen er weer groepslessen gegeven worden op het buitenterrein van de hondenschool. Er kan ook getraind worden in de vorm van halve of hele uren privéles. De komende weken ga ik de diverse gehoorzaamheids-cursussen weer in groepsverband opstarten, maar in groepjes van maximaal 3 of 4 cursisten. Per deelnemende hond mogen maximaal 2 personen meekomen. De sport-trainingen, zoals de hoopers, combifun en de Ienie Mienie lessen, kunnen helaas nog niet starten. De betrokken cursisten zullen persoonlijk geïnformeerd worden als, en per wanneer hun lesuur weer gaat starten.

Het is ook mogelijk om de trainingshal te gebruiken om lekker een half uur of een uur zelf te werken met je hond. Dit kost 10 euro per half uur, of 20 euro per uur. Dagen en tijden kunnen we afspreken via bellen of een berichtje naar 06-28777708.

UITLAATSERVICE (VOORHEEN DAGOPVANG)
De uitlaatservice is gewoon geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Woensdags en in het weekend is er geen uitlaatservice mogelijk.
Met de klanten is een goed werkend protocol afgesproken om de honden contactloos thuis op te halen en terug te brengen. De naam is veranderd van dagopvang in uitlaatservice omdat dat de lading beter dekt (geen hele dagen opvang maar een paar uur heerlijk spelen op eigen terrein, inclusief ophalen en thuisbrengen).

HONDENSPEELTUIN
Hier goed nieuws, de hondenspeeltuin gaat weer open! Dit is buiten, en ook hier geldt, maximaal 2 begeleiders per hond. Houd de agenda op de website in de gaten wanneer de speeltuin open is. Vooraf aanmelden is verplicht.

 VERKOOP VAN VOEDING, SNACKS, RIEMEN EN SPEELTJES
Op afspraak (om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de hal aanwezig zijn) ben je welkom voor de aanschaf van diverse lekkere snacks, diepvriesvlees, brokken of beloningsbrokjes voor je hond, of om bestelde producten op te halen.