Kamano & de Corona maatregelen (update vanaf 19 december 2021 tot en met 14 januari 2022)

Een korte update per activiteit bij Kamano, wat kan wel en wat niet i.v.m. de meest recente Corona maatregelen?

Bij alle activiteiten gelden de RIVM-richtlijnen zoals minimaal 1,5 meter afstand houden, kom alleen, een mondkapje meenemen, blijf thuis bij klachten. Op de hal is desinfecterende handzeep en handgel aanwezig. Ik werk alleen op afspraak, u kunt dus niet zo even langskomen. U wordt op de afgesproken tijd binnengelaten, wacht dus buiten of in de auto, en kom niet zonder toestemming de trainingshal in. Kamano is verplicht om uw QR-code & legitimatiebewijs te controleren bij het betreden van de trainingslocatie.

Heeft u vragen, neem dan even contact op via email of telefoonnummer 06-28777708? Bovenal, blijf gezond allemaal!

HONDENSCHOOL
De hondenschool wordt door de gemeente als amateur sport accommodatie gezien. Helaas moet de binnenlocatie van de hondenschool met ingang van 19 december 2021 gesloten blijven. Er mag buiten les gegeven worden tot uiterlijk 17.00 uur. De reguliere lessen na 17.00 uur komen daarom te vervallen tot en met in ieder geval 14 januari 2022. Voor de zondag en doordeweeks tot 17.00 uur geldt dat de gehoorzaamheids-trainingen en puppy-lessen doorgaan, maar dan buiten. De overige lessen komen te vervallen.

Reeds begonnen cursussen, die niet kunnen plaatsvinden, gaan verder zodra dat weer mag, en schuiven door qua planning. Lesgeld al betaald? Geen probleem, we tellen verder vanaf dat de lessen weer mogen starten.  Betrokken cursisten ontvangen persoonlijk bericht via WhatsApp of SMS dat er lessen uitvallen, en ook als hun les weer kan beginnen. De komende weken zullen, bij voldoende belangstelling,  een aantal momenten gepland worden, waarop u, binnen de toegestane regels, met eventuele vragen of problemen terecht kunt. Geef het dus gerust aan als u daar behoefte aan heeft!

Afspreken van halve of hele uren privéles is (beperkt) mogelijk binnen de toegestane openingstijden.  Dit kan alleen op afspraak, en de kosten zijn Euro 22,50 per half uur of Euro 40,00 per uur. Privéles bij u thuis kan momenteel niet. Misschien is privéles fijn als u moet wachten op de start, of het vervolg van een cursus, en toch met specifieke vragen zit?

UITLAATSERVICE
De uitlaatservice is gewoon geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Vrijdags en in het weekend is er geen uitlaatservice mogelijk, met uitzondering van vrijdag 24 december, dan is de uitlaatservice eenmalig open.
Met de klanten is een goed werkend protocol afgesproken om de honden contactloos thuis op te halen en terug te brengen.

HONDENSPEELTUIN
Hier helaas geen goed nieuws, in verband met de toegestane groepsgrootte blijft de hondenspeeltuin alleen op afspraak open. Ik probeer wel meer speeluurtjes in te gaan plannen, bij genoeg belangstelling ook voor kleine hondjes, of puppy’s. Houd de website en/of Facebook pagina van Kamano in de gaten!

 VERKOOP VAN VOEDING, DIEPVRIESVLEES & SNACKS VOOR UW HOND
Op afspraak (om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de hal aanwezig zijn) ben je gewoon welkom voor de aanschaf van diverse lekkere snacks, diepvriesvlees, brokken of beloningsbrokjes voor je hond, of om bestelde producten op te halen.